Relewant-kirjat

Relewant-kirjat ovat kompakteja ja helppolukuisia. Ne kertovat työelämän monimuotoisesta oppimisesta ja oppimisen johtamisesta. Ne kiteyttävät kaiken oleellisimman: miten lähteä liikkeelle ja päästä perille. Niistä löytää polkuja hyviin valintoihin ennalta arvaamattomissakin tilanteissa.

Onnistutaan oppimalla

Relewant - Onnistutaan oppimalla

Alkuvuodesta 2020 ilmestynyt kirja vastaa kysymyksiin:

  • Miten yrityksen menestystä rakennetaan 2020-luvulla
  • Miksi oppiminen on tulevaisuuden tärkein menestystekijä?
  • Miten oppiminen uudistaa muutosjohtamisen paradigman?
  • Mitä on työelämän jatkuva ja monipuolinen oppiminen?

Kirja perehdyttää lukijan oppimisen merkitykseen työelämässä, kokonaisvaltaiseen oppimiskäsitykseen ja Relewant-toteutuksen ydinkohtiin. Se antaa valmiudet toimia oman organisaation Relewant-tiimin jäsenenä sekä perusteita oppimisvalmentajana sekä Oppimisen johtajana (CLO) toimimiseen.

Oppimisen johtaja (Chief Learning Officer eli CLO)

Kirja ilmestyy vuodenvaihteen tietämillä 2020/21.

Ratkaiseva osa oppimisesta tapahtuu työuramme aikana. Työyhteisöjen oppimiskyky jakaa ne lopulta selviytyjiin ja häviäjiin. Niinpä oppiminen ansaitsee paikan johtamisen ja koko työyhteisön toiminnan ytimessä. Itsestään tämä ei tapahdu. Tarvitaan laadukasta oppimisen johtamista.

Oppimisen johtajan perustehtävä on rakentaa oppimisesta organisaatiolleen kestävä erottautumis- ja vahvuustekijä. Hän on toimitusjohtajan lähimpiä luottohenkilöitä ja ymmärtää organisaation toimintaa laajasti. Oppimisen johtajan tehtävä on useimmissa organisaatioissa uusi.

Oppimisen johtaja (CLO) on kompakti opaskirja ja johdanto aiheeseen. Sen teemoja ovat oppimisen johtajan tarpeellisuus, tehtävä, osaaminen, työn organisoituminen ja urapolut. Oppimisen johtajien lisäksi kirja on hyödyllinen kaikille johtamisesta ja oppimisesta kiinnostuneille.

Onnistutaan oppimalla -kirja lahjaksi

Lähetä toiveesi ja yhteystietosi suoraan kirjoittajalle juha.koskinen(at)ajantieto.fi. Kerro samalla, minkälaisia ajatuksia sinulla on oppimisen merkityksestä työyhteisöissä tai omassa elämässäsi.